mina89 
	    	Utilizator

mina89 
	    	Utilizator	    

ContSters250994 
	    	Utilizator

ContSters250994 
	    	Utilizator	    

themis 
	    	Utilizator

themis 
	    	Utilizator	    

ContSters250994 
	    	Utilizator

ContSters250994 
	    	Utilizator	    

emiliamaria	                   

Va rog sa ma lamuriti in ce situatie se foloseste aceasta procedura? (vezi toată discuția)
	                    emiliamaria	                   

Va rog sa ma lamuriti in ce situatie se foloseste aceasta procedura? (vezi toată discuția)

pedrosolitar	                   

Bunica fostei mele sotii a donat casa si tot ce avea unui  nepot de verisoara, exluzand-o pe fiica si nepoata ei. In situatia data ce se poate face? (vezi toată discuția)
	                    pedrosolitar	                   

Bunica fostei mele sotii a donat casa si tot ce avea unui  nepot de verisoara, exluzand-o pe fiica si nepoata ei. In situatia data ce se poate face? (vezi toată discuția)

ElenaClaudia	                   

suntem 3 surori,iar parintii mei vor sa imi treaca mie apartamentul ca dupa moartea lor sa nu vina surorile sa imi ceara despagubire (vezi toată discuția)
	                    ElenaClaudia	                   

suntem 3 surori,iar parintii mei vor sa imi treaca mie apartamentul ca dupa moartea lor sa nu vina surorile sa imi ceara despagubire (vezi toată discuția)