avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Litigii din contracte tip FIDIC, rosu. Caut avocat cu ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Litigii din contracte tip FIDIC, rosu. Caut avocat cu experienta in CAD(Comisia de Adjudecare a Disputelor) si arbitraj international dupa regulile ICC-ICA Paris.

Am cateva spete de CAD si un arbitraj dupa regulile ICC-ICA Paris. Are cineva experienta? Putem colabora?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Clarificare luna tatalui in caz de suprapunere + limita venituri in ccc bw_vision bw_vision Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: Momentan sunt in CCC. Primul copil s-a nascut pe 6 septembrie 2021, al doilea pe 3 iunie 2023. ... (vezi toată discuția)
conditii pentru incheierea unui contract de asistenta juridica oanaportar oanaportar Institutie publica. Consilierul juridic angajat are o vechime in specialitate abia de 2 ani si jumatate. Institutia este parte intr-un proces foarte ... (vezi toată discuția)
Salut ,am următoarea dilema. sunt în concediu crestere copil ... poke09 poke09 Salut ,am următoarea dilema. Sunt în concediu crestere copil de o luna. As putea obțin venit pe perioada asta de 2 ani din contract de colaborare fără sa ... (vezi toată discuția)