avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Unic mostenitor, intrare in posesia mostenirii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Unic mostenitor, intrare in posesia mostenirii

Tatăl meu, este moștenitor după părintii lui, pe baza certificatului de moștenitor a făcut cadastru și intabulare la moștenire însa fratele lui nu vrea sa-i elibereze terenul de buna voie. Ce trebuie facut in continuare pentru a intra in posesia mostenirii?.

Alte discuții în legătură

Detin certificat mostenitor, cum pot intra in posesia mostenirii? RADUOZN RADUOZN Buna ziua,tatal meu mosteneste un teren si o casa al parintilor lui,are certificat de mostenitor eliberat de notariat fiind singurul acceptant al mostenirii cu ... (vezi toată discuția)
Mostenire, intrare in posesie anyan11tm anyan11tm Buna ziua.Am rugamintea de a fi ajutat cu sfaturi si anume ce pasi avem de urmat eu si fratele meu pentru a intra in posesia a bunurilor care sant scrise in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,detin un teren intabulat cu mentiunea drept de posesie, ... cartala cartala Buna ziua,detin un teren intabulat cu mentiunea drept de posesie, exista posibilitatea sa obtin autorizatie de constructie pentru o hala metalica? Am un an de ... (vezi toată discuția)