avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cumparare actiuni
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cumparare actiuni

Buna seara!

O societate pe actiuni inregistrata in Romania doreste sa dobandeasca o parte din actiunile unei societati din China, care este procedura?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Costy S , Alte profesii 11:15, 19 Septembrie 2013
Va trebui sa va raportati la legislatia incidenta din China(daca societatea este inregistrata in China) sau la legislatia romaneasca daca societatea din China este actionar persoana juridica la o societatea inregistrata in Romania.
Societatea este din China, iar societatea noastra din Romania.
Sa inteleg ca toate demersurile trebuiesc efectuate in China?
Multumesc
Da, daca societatea este inregistrata in China. Nu este nevoie sa postati intrebarea de doua ori, deoarece cine doreste sa raspunda o face.
Trebuie sa vorbim cu o persoana care cunoaste legislatia din China. Ne intereseaza durata acestor proceduri, documente, etc.
Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2013
Costy S, Alte profesii
Cred ca n-ar fi rau sa va adresati in acest sens nu registrului comertului ci Camerei de Comert si Industrie din judetul dvs. deoarece aceste entitati private au contacte bilaterale cu institutii similare din aproape toate tarile din lume.

Alte discuții în legătură

Cumparare actiuni Costy S Costy S Buna ziua! O societate pe actiuni inregistrata in Romania doreste sa dobandeasca o parte din actiunile unei societati din China, care este procedura? ... (vezi toată discuția)
Schimbarea denumirii camerelor de comert Frezia84 Frezia84 Am si eu o intrebare va rog, schimbarea denumirii din \"Camera de Comert si Industrie Romania - X\" in \"Camera de Comert si Industrie [i]Bilaterala[/i] ... (vezi toată discuția)
O firma in romania cu 2 asociati MrFB MrFB Pentru a infiinta o firma in Romania cu 2 actionari,dar unul dintre ei este stabilit in UK ce acte trebuie sa facem si cum poate semna el de la distanta?Se ... (vezi toată discuția)