avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... In UK este valabil acest articol din CP?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

In UK este valabil acest articol din CP?

Art. 16 Persoana care a comis una dintre infractiunile prevazute la art. 2 - 10, iar in timpul urmaririi penale denunta si faciliteaza identificarea si tragerea la raspundere penala a altor persoane care au savarsit infractiuni legate de droguri beneficiaza de reducerea la jumatate a limitelor pedepsei prevazute de lege.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:59, 20 Septembrie 2013
In UK sunt alte reguli de drept.
Luati legatura cu un avocat penalist de acolo.
Articolul pe care l-ati postat este din Legea Nr. 143 din 26 iulie 2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri nu din Codul Penal si se aplica in Romania.

E alta tara, deci nu se aplica legile romanesti decat daca fapta s-ar judeca in Romania. Insa puteti sa negociati cu politistii sau instanta o sentinta mai blanda deoarece ati cooperat la urmarirea penala a complicilor.
multumesc frumos.
va cer scuze,dar sunt o necunoscatoare,nu sunt jurist sau avocat.sunt o simpla secretara si am incercat sa aflu daca sotul unei prietene poate poate beneficia de reducerea pedepsei in caz de cooperare cu autoritatile competente din Marea Britanie,fapta fiind comisa acolo.multumesc

Alte discuții în legătură

Cod penal uk Andrea Paul Andrea Paul Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Exista un cod penal in Marea Britanie? Cum as putea beneficia de el ? Va multumesc ! (vezi toată discuția)
Doresc un avocat roman uk londra Andreea_deutza Andreea_deutza ma poate ajuta si pe mine cineva cu un avocat bun in londra uk pe domeniu emigrari ? (vezi toată discuția)
Buna ziua, ma scuzați pentru deranj. e vorba despre 3 capete ... Mrs.Styles1 Mrs.Styles1 Buna ziua, ma scuzați pentru deranj. E vorba despre 3 capete de acuzați. Constituire de grup infracțional. Trafic de droguri Trafic de droguri de ... (vezi toată discuția)