Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Reparatie in regie proprie autoturism

buna ziua! am fost implicat intrun accident zilele trecute si acum ma ocup de intocmirea dosarului de daune la societatea unde avea rca-ul persoana care m-a lovit (eu sunt pagubit). as dori sa stiu daca dupa reconstatare si evaluarea pagubelor se va lua in calcul si valoarea manoperei sau asta se face dupa ce trimite service-ul agreat o factura proforma? pun aceasta intrebare deoarece doresc sa-mi repar masina in regie proprie si ar fi bine daca s-ar aduna si valoarea manoperei. in alta ordine de idei puteti sa-mi spuneti daca in regie proprie e nevoie de vreun document de la unitatea service unde o sa-mi repar masina si care ar fi cuantumul despagubirii (sub forma de bani) pe care s-ar putea sa mi-l ofere socitatea de asigurare ca si procent din dauna totala. va multumesc!
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 16:43, 20 Septembrie 2013
Luati legatura cu asiguratorul, pentru ca fiecare asigurator are regulile lui si sa nu munciti degeaba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar dauna neplatit de 6luni geaglesmerles geaglesmerles buna ziua. in urma cu aproximativ 6 luni am fost implicat intr-un eveniment rutier unde eu sunt pagubitul.cel vinovat de producerea accidentului avea masina ... (vezi toată discuția)
Acte cerute de asiguratorul rca al vinovatului. e un abuz? kartush1977 kartush1977 Salut pe aceasta cale pe toti membrii foumului si pun cateva intrebari legate de un accident in care am fost lovit din spate. Mai exact treaba sta cam asa: am ... (vezi toată discuția)
Problema rca grupama trandafir1 trandafir1 buna ziua. am avut un accident cu o dacie care nu mia accordat prioritate, dupa care am fost la asigurari pt constare.Eu am dus masina la un service unde a ... (vezi toată discuția)