avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 159 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Taxa poluare achitata de societati comerciale dupa ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Taxa poluare achitata de societati comerciale dupa modificarile din 27.08.2013

Buna ziua,
Dupa modificarile Ordonantei 196/2005 actualizata (art. 9 lit. r) am inteles ca este venit la Fondul de mediu taxa de mediu pentru autovehicule - pe care noi am achitat-o la finante. Aceasta taxa trebuie declarata si la Fondul de mediu pana in 25 a lunii urmatoare? In declaratia de care am descarcat-o de pe site-ul Fondului de Mediu, aceasta taxa se declara doar la iunie si decembrie. Intrebari: 1. Declar taxa la Fondul de mediu? 2. De unde descarc formularul correct? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Declaratii fondul de mediu raluca.raluca20 raluca.raluca20 Buna ziua, As dori sa stiu cum anume se depune declaratia pentru mediu in cazul unei persoane juridice care a achitat timbrul de mediu pentru un ... (vezi toată discuția)
Fondul de mediu. ContSters69460 ContSters69460 De ce trebuie fondul de mediu platit, in cazul persoanelor juridice, si in cazul persoanelor fizice nu. Unde este reglementata suma de plata si cum se ... (vezi toată discuția)
Mai platesc la fondul pentru mediu? ade31 ade31 Buna ziua, Firma noastra cumpara bustean si il prelucreaza in cherestea.Pana acum am calculat 2% din valoarea busteanului si am declarat si platit la AFM. ... (vezi toată discuția)