avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 124 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Copiii in grija statului ce drepturi au?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Copiii in grija statului ce drepturi au?

SCUZATIMA AM O PRIETENA CARE E IN GRIJA STATULUI NU ARE PARINTI SI ACUM E LA LICEU IN PRIMUL AN.EA NU ARE BANI SASI CUMPERE CARTILE.E NORMAL CA STATUL NUI DA CARTI SI CAETE .CINE AR TREBUI SA CUMPERE TOTUL CE AU NEVOIE PT ACESTI COPII.?VA ROG HAI SA AJUTAM ACESTE SUFLETE CARE NU AU PE NIMENI PE LUME DECAT PE NOI MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Custodie comuna iulia19 iulia19 Buna Ziua ! Am si eu o problema in legatura cu custodia a doi minori de 5 si 6 ani . eu si fostul sot ne-am inteles sa avem custodia in comun dar nu stim care ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare maria72 maria72 buna,va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac sa pot primi pensia alimentara din partea fostului sot pt cele 2 minore de 13 respectiv 15 ani.Va informez ca ... (vezi toată discuția)
Protectia copiilor in scoala spiridon vasilica spiridon vasilica Buna ziua! Este normal ca intr'un liceu,pe motivul ca pestii stau la porta liceului pentru a racola adolescentele, sa fie platiti cei de la paza din banii ... (vezi toată discuția)