livia456 
	    	Utilizator

livia456 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

DahliaNoir 
	    	Utilizator

DahliaNoir 
	    	Utilizator	    

livia456 
	    	Utilizator

livia456 
	    	Utilizator	    

Nimic.
Si in multe familii biparentale venituri sunt limitate si ridica dificultati cand e vorba de cresterea copiilor. Se presupune ca atunci cand ati hotarat sa faceti un copil v-ati gandit si cum o sa-l intretineti.. fara sa va bazati pe ajutorul statului.
 dumitrunicolae	                   

in ce conditii pot primi de la stat ajutor , avand in vedere ca imi cresc singur copilul si nu primesc pensia alimentara de la cealalta parte , desi e ... (vezi toată discuția)
	                    dumitrunicolae	                   

in ce conditii pot primi de la stat ajutor , avand in vedere ca imi cresc singur copilul si nu primesc pensia alimentara de la cealalta parte , desi e ... (vezi toată discuția)

GalBiankaTimea	                   

Am 2 fetite in varsta de 2 ani jumate, am trait cu tatal fetelor in concubinaj, sunt pe numele lui dar nu mai stiu nimic de el si nu primesc nimic din partea ... (vezi toată discuția)
	                    GalBiankaTimea	                   

Am 2 fetite in varsta de 2 ani jumate, am trait cu tatal fetelor in concubinaj, sunt pe numele lui dar nu mai stiu nimic de el si nu primesc nimic din partea ... (vezi toată discuția)

luizaluize	                   

Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru alocatie monoparentala? (vezi toată discuția)
	                    luizaluize	                   

Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru alocatie monoparentala? (vezi toată discuția)