Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plata taxa timbru

Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti daca platesc taxa aceasta de timbre pentru un autoturism care a fost inmatriculat fara taxa de emisii conform unei sentinte civile ramase definitive si irevocabila din data de 12.01.2012?
Cel mai recent răspuns: catalinolteanu , utilizator 16:26, 24 Septembrie 2013
Ce scrie in hotararea irevocabila?
Sa o achitati sau nu?
nu o am la indemana. ce pot spune acum este ce scrie pe certificat : inmatriculat fara taxa pt emisii poluante conform sc din 12.01.2012 ramasa def si irev
trebuie sa imi faca copie proprietarul de drept si atunci o sa va pot spune exact! Va multumesc oricum pt promptitudine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare hotarare judecatoreasca Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius Sotia mea a castigat procesul cu Institutia Prefectului-Serviciul Inmatriculari, pronuntandu-se o sentinta favorabila ei, care a ramas irevocabila prin ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism calincimpean calincimpean Buna ziua, am cumparat un autoturism ,,mercedes c 220\\" in decembrie 2012 si am sentinta definitiva pentru inmatriculare fara taxa. Astazi m-am prezentat la ... (vezi toată discuția)
Timbru mediu andreichirutza andreichirutza Buna ziua. Sunt in posesia unui autovehicul pentru care instanta de judecata a dispus inmatricularea fara plata a taxei de inmatriculare. Fac mentiunea ca ... (vezi toată discuția)