avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pedeapsa pentru distrugere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pedeapsa pentru distrugere

Buna ziua acum 2 zile am rupt intentionat oglinda retrovizoare a unei masini am fost dus la politie pentru a da declaratie si am fost trimis acasa .
as vrea sa stiu si eu ce pedeapsa as putea primi daca proprietarul depune plangere pentru distrugere si care ar fi solutia cea mai buna pentru mine pentru a rezolva cazul.

Alte discuții în legătură

Pedeapsa pentru distrugere george979 george979 Buna seara acum 2 zile am rupt intentionat oglinda retrovizoare a unei masini am fost dus la politie pentru a da declaratie si am fost trimis acasa . as vrea ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu o bovina pe dn in jud. bt NH2014 NH2014 Buna ziua! Acum 2 zile circulam cu masina personala de la M la BT avandu-l in dreapta pe tatal meu. Dupa ce am intrat in orasul S din judetul BT., pe DN 29 am ... (vezi toată discuția)
Loviri sau alte violente in concurs cu distrugere catalin04 catalin04 Buna ziua ! Am sa prezint o speta si 2-3 intrebari l care as vrea raspunsul. Multumesc . In data de xx ma indreptam cu masina catre localiatea de domiciliu ... (vezi toată discuția)