avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie DSV
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie DSV

buna, am inchiriat spatiu (insula) unde comercializez produse naturiste, intr-un hipermarket Real si vreau sa stiu daca mai trebuie autorizatie DSV in situatia in care hipermarketul are asa ceva? multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 08:32, 25 Septembrie 2013
Buna, hipermarketul are autorizatie pentru produsele sale. Pentru ale dvoastra va trebuie autorizatia dvoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia la fondul de mediu emilia_2010 emilia_2010 Buna ziua, Am un magazin de produse naturiste deschis in 2010 intr-un spatiu inchiriat intr-un hipermarket. Am avut un control de la Garda de mediu care mi-a ... (vezi toată discuția)
Comercializare produse naturiste - caen ac72andrei ac72andrei Buna ziua! Am deschis de curind o intreprindere familiala, am inchiriat un spatiu comercial (la parterul unui bloc) si as dori sa deschid acolo un magazin cu ... (vezi toată discuția)
Autorizatie sau certificat de producator laucrisim99 laucrisim99 Poate sa ma lamureasca si pe mine cineva de ce acte am nevoie ca sa pot obtine o autorizatie sau un certificat de producator pentru a putea sa pot comercializa ... (vezi toată discuția)