avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tentativa de omor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tentativa de omor

am un frate care este acuzat de tentativa de omor, impreuna cu un alt baiat au batut un barbat mai in varsta , respectivul baiat il acuza pe fratele meu ca l-arfi luat fortat sa bata acea persoana,cei trei au avut un conflic intr-un bar iar la plecarea spre casa fratele meu si celalalt baiat l-au batut pe acel barbat. victima a fost internata in spital 10 zile, la proces a mentionat ca ii iarta si ca nu are nici o pretentie de la ei. fratele meu a fost arestat preventiv si e inchis si acum , pana la solutionarea cazului , precizez ca baiatul cu care fratele meu a comis aceasta fapta este cu 6 luni mai mic decat fratele meu si e minor, el a fost judecat in stare de libertate, as vrea sa stiu ce sanse are fratele meu in acest proces , sau ce pedeapsa va primi. va multumesc
E greu de spus.
Trebuie sa vorbeasca cu un avocat ca sa poata gandi cum l-ar apara in concret.
De regula se ajunge la in hisoare pentru astfel de fapte...
a avut un avocat , dar nu prea l-a aparat , el si-a recunoscut fapta , victima l-a iertat , si nici nu a avut alte antecedente...
Si de cat timp este arestat fratele dvs.?
A facut ceva va sa se impace cu victima?-in afara de cerut scuze , evident
este inchis de aproximativ 3 luni. cu victima ne-am inteles din punct de vedere financiar, iar aceasta la tribunal nu a avut nicio pretentie si a zis ca il iarta pentru fapta comisa.
si la proces s-a aratat faptul ca va-ti inteles cu victima, adica i-a explicat judecatorului ca v-ati inteles sau ati prezentat ceva acte din care sa rezulte ca i-ati platit zilele de spiatlizzare...?

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala grava sau tentativa de omor? GEOSTOIAN GEOSTOIAN va rog sa ma ajutati.acum 2 sapt fratii mei au avut o altercatie la un bar.Ei. au fost primii agresati.dar in urma conflictului unul dintre agresori a fost ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor valy_gaby94 valy_gaby94 Tentativa de omor, victima in stare critica, transportata la spitalul judetean, care , dupa ce il tine in stare tot mai grava,dupa 6 zile il trimite la Iasi( ... (vezi toată discuția)
Comparatie intre pedepse aplicate - tentativa omor calificat si omor calificat melinaR melinaR nepotul meu e in puscarie pentru tentativa de omor califica aceasta a fost incadrarea pusa de procurorul de caz si nu a mai fost schimbata de si victima nu a ... (vezi toată discuția)