avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Marturie mincinoasa - plangere penala depusa in 2012
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Marturie mincinoasa - plangere penala depusa in 2012

am depus o plangere penala inca din decembrie 2012 si nici pana in prezent nu am primit raspuns oficial definitiv,am fost sa ma interesez de acel dosar si mi se spune mereu sa am rabdare...de ce oare?
Dupa cum stiti "verba volant scripta manent", asa ca puteti sa mai mergeti de inca cateva ori sa vorbiti cu politistul de caz, ca pana nu trimiteti o cerere la comandant, in care solicitati raspunsul in scris privind stadiul de cercetare al dosarului, veti primi acelasi raspuns
...si daca se continua tot cu "aveti radbare" dupa 5 ani se si prescrie fapta.
de acord cu d.voastra,am trimis solicitari catre IGPR,MAI,PARCHET, chiar si catre comandant :hammer: ...si de 1 sapt se ocupa intens de dosar,ne.a chemat din nou sa dam declaratii cei care eram in dosar...acum sa speram ca se va finaliza.....oare am ezitat vreo institutie anume unde nu m.am adresat?? :-/
Era suficent ca doar la parchet sa depuneti cererea, este inutil sa depuneti si in alta parte.
am depus din nou o solicitare privind stadiul cercetarilor si in decembrie exact la 1 an decand este dosarul mi sa spus ca inca este in lucru,sa fie oare ceva normal sau se asteapta pana la prescritia pedepsei pentru inchidere dosar?
Nu este nimic anormal, din punctul de vedere al organelor de urmarire penala, ma refer.

Alte discuții în legătură

Promovare secretar scoala roxana ionescu roxana ionescu Buna ziua, In anul 2008 am fost incadrata secretar II, cu jumatate de norma. In 2011 am solicitat(verbal,din pacate) secretarei sefe promovarea intr-o treapta ... (vezi toată discuția)
Politist corupt RCristofor RCristofor Buna seara,am si eu o nelamurire si sunt sigur ca aici voi fi indrumat corect. Acum doua luni de zile vecina care locuieste gard in gard cu mine, in urma unei ... (vezi toată discuția)
Obligativitate incheiere contract prestari servicii intre persoane juridice si persoane fizice sibil sibil Detin un SRL si prestez servicii de interpretare artistica la evenimente, persoanelor fizice. Intrebarea mea este urmatoarea: Este necesara incheierea unui ... (vezi toată discuția)