avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Comision de gestiune bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comision de gestiune bancar

Buna ziua, In martie 2009 am obtinut un credit ipotecar in valoare de 50.000 euro de la BDR in vederea achizitionarii unei locuinte. La rata lunara de 390 se regaseste pe langa rata+dobanda si un comision de gestiune in valoare de 75 euro. Ma intereseaza daca pot reduce rata lunara prin anularea acestui comision si in ce conditii. Astept un raspuns din partea persoanelor competente.

Alte discuții în legătură

Comision banci AlinRadoni AlinRadoni as dorii sa stiu in ce masura si ce pasi trebuie sa urmez in a anula comisionul din rata lunara de credit ipotecar luat in 2009, comision care este in valoare ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar 2006 - comision de gestiune mariabc mariabc Buna ziua, As aprecia ajutorul dvs in urmatoarea privinta: am un credit ipotecar incheiat in anul 2006, pe o perioada de 25 ani, cu dobanda variabila 9.9% ... (vezi toată discuția)
Crestere rate la banca fara explicatii AnWiEn AnWiEn Buna ziua, am luat un credit ipotecar in franci si un credit nevoi personale cu garantii ipotecare in euro, in anul 2008 pe o perioada de 25 ani de la defuncta ... (vezi toată discuția)