Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Buna ziua.Locuiesc pe o scara cu 116 persoaneAm mai multe nelamuriri ..si anume:este obligatori sa existe mai multi menbri la asocioatia de locatrai,Inafara de administrator presedinte de scara si cenzor?Avem dreptul sa stin ca si proprietari ce salariu primeste cenzorul si cine este acesta?Salariille celor din administratie sunt stabilite de catre priprietari?trebuie sa existe si sef de scara si instalator pe care sa ii platim lunar?
Imi cer scuze.Asociatie de proprietari.Am gresit eu.Este un bloc cu 4 scari insa de cativa ani scara noastra este separata de restul blocului.Problema este ca de aceasta scara cu 116 persoane are grija vre-o 6 sau 7 persoane..implicit 6 sau 7 salarii...si nu orice salarii ..destul de maricele,,unele cu hoatararea propietarilor insa altele hoatarate de eiDe aceea intrebam in mod legal cat este min de pers care trebuie sa formeze o asociatie de proprietari?Ca sa pot propune aces lucru pt a mai reduce acetse cheltuieli cu salariile lor.Si acel instalator trebuie sa fie angajat permanent sau se palteste numai la interventii?Va multumesc.