Tarzan2012 
	    	Utilizator

Tarzan2012 
	    	Utilizator	    

Leonard999 
	    	Utilizator

Leonard999 
	    	Utilizator	    

Tarzan2012 
	    	Utilizator

Tarzan2012 
	    	Utilizator	    

advsys 
	    	Utilizator

advsys 
	    	Utilizator	    

Leonard999 
	    	Utilizator

Leonard999 
	    	Utilizator	    

Intelly56	                   

Buna seara, in urma cu un an am fost amendat de polita locală ca mancam seminte pe banca si mai dadeam cateva pe jos, am fost legitimat de niste agenti ai ... (vezi toată discuția)
	                    Intelly56	                   

Buna seara, in urma cu un an am fost amendat de polita locală ca mancam seminte pe banca si mai dadeam cateva pe jos, am fost legitimat de niste agenti ai ... (vezi toată discuția)

1715	                   

am primit o amenda in valoare de 1000 de lei de la politia comunitara.... am parcat neregulamentar dansii au venit sa-mi dea amenda, m-am certat cu dumnealor, ... (vezi toată discuția)
	                    1715	                   

am primit o amenda in valoare de 1000 de lei de la politia comunitara.... am parcat neregulamentar dansii au venit sa-mi dea amenda, m-am certat cu dumnealor, ... (vezi toată discuția)

pol27	                   

Buna ziua, am un proces cu vecinul meu care ma acuzat de distrugere de bunuri respectiv ca iam indoit portiera masini cu piciorul intentionat. au fost luate ... (vezi toată discuția)
	                    pol27	                   

Buna ziua, am un proces cu vecinul meu care ma acuzat de distrugere de bunuri respectiv ca iam indoit portiera masini cu piciorul intentionat. au fost luate ... (vezi toată discuția)