avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Se pot folosi inregistrarile vocale intr-un proces ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Se pot folosi inregistrarile vocale intr-un proces pentru custodie?

detin o inregisrare in care tatal copilului meu vb foarte afectuos sa spunem asa cu partenerul lui,gen te iubesc si eu te iubesc imi lipsesti si asa mai departe,se poate folosi aceasta inregistrare in proces pentru atestarea acuzatiilor cum ca e gay si custodia comuna nu este o optiune?mai am si documente care atesta ca foloseste buletinul si permisul de conducere cu fostul nume de familie care normal trebuia sa renunte prin divortul pe care sa pronuntat cu mult timp in urma.pot da aceste dovezi direct la judecator?va rog ajutatima!nu vreau sa creasca copilul meu lnga un asemenea monstru
depinde dupa ce cod de procedura va judecati, de judector daca admite, de avocat daca convinge juecatorul sa admita.
Nu e nicio legatura intre orientarea sexuala a tatalui, buletin si autoritatea parinteasca.
Va trebui sa gasiti alte motive pt care cererea de a exercita autoritatea parinteasca numai dvs, sa fie intemeiata.
Daca mizati pe faptul ca veti fi singura care va exercita autoritatea parinteasca pt ca tatal e gay, va inselati amarnic. Conteaza daca e un tata bun, cum se poarta cu copilul, care e relatia intre ei.

Daca scrieti cu greseli, unii oameni v-ar putea spune monstru asa cum si dv. spuneti monstru unei jumatati din copilul dv.
Va place sau nu, e constitutional au ba, jumatate din genele copilului dv. sunt ale mostrului acela; da, mostenim exact 50% din fiecare parinte.

Nu vad sa conteze pentru exercitarea autoritatii aceasta chestiune, ba chiar consider ca v-ar putea dezavantaja pe dv. daca o invocati.
Copilul dv. e bine sa-si cunoasca tatal asa cum e el, mai ales ca nu e vreun pericol efectiv, ci doar o preconceptie a dv.
Înțeleg că un om căruia îi spune altuia că-l iubește și că-i lipsește este un monstru doar fiindcă ambele persoane au același sex. Acestea sunt prejudecăți din categoria ... bărbații nu plâng, bărbații cu părul lung sunt niște nenorociți iar femeile cu fustă scurtă, curve.
Reiese că judecătorul ar avea de ales între un mediu plin de iubire, oferit de tată și altul, plin de ură și prejudecăți, girat de mamă.
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 18 Februarie 2014
tartaioana, utilizator

Alte discuții în legătură

Copil rezultat din concubinaj RaduCiprian RaduCiprian Buna seara,am un baietel de 10 luni si as dori sa imi ramana mie,eu sunt tatal am 29 de ani si sunt impreuna cu mama baiatului de 3 ani,inca locuim impreuna ... (vezi toată discuția)
Evitare santaj in privinta paternitatii Iulian03 Iulian03 Buna ziua, am avut o relație extraconjugala cu o femeie. După câteva luni a zis ca e însărcinată. Nu știu daca eu sunt tatăl copilului dar ea vrea sa-l ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor,iată povestea mea. eu și soția mea ne-am ... Alex 123123 Alex 123123 Buna ziua tuturor,iată povestea mea. Eu și soția mea ne-am căsătorit acum doua săptămâni. Ea înainte a trăit cu un bărbat. Ei nu au fost ... (vezi toată discuția)