avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Firma neplatitoare de TVA face achizitii ...
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Firma neplatitoare de TVA face achizitii intracomunitare

firma nou infiintata, neplatitoare de tva doreste sa faca o achizitie (sub 10.000 euro) de la o firma din Ungaria. Ce acte trebuie sa trimita firmei partenere? Este obligata sa se inregistreze in registrul operatorilor intracominitari daca nu plateste tva?

Alte discuții în legătură

Import din ue i.i. neplatitoare de tva tereziareka tereziareka Buna ziua, Am facut un import de produse din UE, Ungaria, firma de la care am importat bunurile mi-a facturat cu TVA-ul din Ungaria, am un I.I. neplatitoare ... (vezi toată discuția)
Conditii achizitionari din afara tarii marcucarolina marcucarolina Buna seara, Imi spune-ti si mie va rog frumos daca cumpar mobila din POLONIA ce trebuie sa fac din punct de vedere declarativ pentru o firma platitoare de ... (vezi toată discuția)
Care este numarul vat? costinionut costinionut Buna ziua, Vreau sa cumpar echipament de pe un site din Anglia si imi cere VAT-ul. Eu am un PFA neplatitor de TVA dar tatal meu are un S.R.L. si ... (vezi toată discuția)