mirebire 
	    	Utilizator

mirebire 
	    	Utilizator	    

Se tine cont ca este inca mic copilul si ca tatal nu cunoaste si nu cred ca este in masura sa aiba grija de el?
 pump 
	    	Utilizator

pump 
	    	Utilizator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 m_ella2005 
	    	Utilizator

m_ella2005 
	    	Utilizator	    

m_ella2005, utilizator
 m_ella2005, utilizator 	
			 mirebire 
	    	Utilizator

mirebire 
	    	Utilizator	    

gabrielasanvi	                   

Va relatez urmatoarea situatie: fiica mea, necasatorita, are un copil de 2 ani( pe care il creste cu ajutorul  al parintilor ei). Tatal copilului nu a ... (vezi toată discuția)
	                    gabrielasanvi	                   

Va relatez urmatoarea situatie: fiica mea, necasatorita, are un copil de 2 ani( pe care il creste cu ajutorul  al parintilor ei). Tatal copilului nu a ... (vezi toată discuția)

elisa_c	                   

Buna ziua!eu v-am mai scris si va multumesc pentru promtitudine!doar ca lucrurile se inrautetesc si as vrea sa stiu ce am de facut.vreau sa plec cu fetita de ... (vezi toată discuția)
	                    elisa_c	                   

Buna ziua!eu v-am mai scris si va multumesc pentru promtitudine!doar ca lucrurile se inrautetesc si as vrea sa stiu ce am de facut.vreau sa plec cu fetita de ... (vezi toată discuția)

mirelanastasie	                   

Fiica mea are un copil de 6 ani.S-a despartit de sotul ei la 1 an al copilului.El a adus o adeverinta ca are un credit  ca sa plateasca pensie alimentara mai ... (vezi toată discuția)
	                    mirelanastasie	                   

Fiica mea are un copil de 6 ani.S-a despartit de sotul ei la 1 an al copilului.El a adus o adeverinta ca are un credit  ca sa plateasca pensie alimentara mai ... (vezi toată discuția)