am permisul suspendat datorita faptului ca am condus o masina cu numere de Anglia,fara RCAmi s-a intocmit dosar penal,procurorul a cerut verificarea masini in Anglia pentru a vedea daca era radiata si pentru a verifica daca are sau nu asigurare.A primit comfirmarea ca masina nu este radiata si mi s-a spus ca asteapta sa primeasca si datele despre asigurare.
pentru a putea verifica mai repede asigurarea(pt ca de obicei dureaza foarte mult,aceasta operatiune fiind efectuata prin ambasada)mi sa spus ca o sa incerce la punctul vamal care are acord semnat cu Anglia.
dansul stia de punctul vamal de la Oradea dar am inteles ca a sunat acolo si cei de la Oradea au spus ca ei au avut si acum nu mai au decat cu Ungaria.
intrebare:Stie cineva,ce punct vamal are acord semnat cu Anglia pentru a putea efectua astfel de operatiuni?
Permis suspendat
remesiana
in urma cu 4 luni mi-a fost suspendat permisul de conducere deoarece am condus o masina cu numere de anglia,fara rca.agentul mi-a retinut permisul si mi-a ... (vezi toată discuția)