avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1364 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cumparare masina provenienta Franta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cumparare masina provenienta Franta

AS dori sa stiu ce acte sunt necesare cand cumperi o masina adusa din franta> Din cate am inteles in franta nu exista carte de identitate ci doar talon. Acum problema masina care vreau sa o iau are asigurare pana in 08.2014 si rar facut la noi pe 2 ani. Eu vreau momentan sa daca iau masinasa merg pe numerele alea pana platesc taxa si o inscriu ro. Imi trebuie vro procura ca sa ma pot folosi de asigurare si de acte in general?...ideea e ca eu o iau de la un intermediar si daca cumva vrodata sunt busit sau busesc pe cineva sa ma pot folosi de asigurare ca sa nu mai zic ca daca sunt oprit de politisti sa fiu in regula.

Alte discuții în legătură

Care sunt actele necesare pentru a trece vama cu o masina neinmatriculata in romania, masina al carui proprietar o sa fiu? biu45 biu45 Buna ziua, momentan traiesc in Franta si as vrea sa achizitionez o masina adusa din strainatate si neinmatriculata din Romania, pe care mai tarziu sa o ... (vezi toată discuția)
Recuperare talon anbo anbo Buna ziua! sunt un utilizator nou, am o problema cu masina pe care am cumparat-o anul trecut de la un intermediar. Nu am stiut ( si e adevarat ca nici nu am ... (vezi toată discuția)
Restituire talon Fryzeru_2 Fryzeru_2 Buna ziua . - acum o saptamana ma oprit in trafic si mi sau retinut placutele de inmatriculare si talonul ne avand asigurarea valabila. - bun fac asigurarea ... (vezi toată discuția)