avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ingrijire batrani in Germania
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ingrijire batrani in Germania

buna seara!sunt stabilita in germania si am intalnit femei care vin asa zis-legal-cu firme de intermediere pentru ingrijirea batranilor.am aflat lucruri care numai legale nu sunt.o romanca era anuntata ca selbstständig-persoana independenta-dar ca pers.fizica independenta,nu trebuia sa primeasca masa si cazare la cei pe care ii ingrijea.asa apare ca angajata!primea 1300euro pe luna din care dadea 200 /luna pentru intermediere.am cunoscut si intermediara si cand i-am spus ca nu pare in regula, ca selbstständig inseamna altceva si implica anul viitor o declaratie pentru impozitul pe venit,a spus ca defapt in acte figureaza ca lucreaza la alte familii iar aici numai locuieste si ca nu eu trebuie sa o controlez pe ea!cine ar fi in masura?ca s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie - nemtii vor sa-si scada de la impozit banii platiti stiind ca TOTUL e legal.este sau nu legal?si cine trebuie sa controleze aceste FIRME?ca romanca mi-e frica sa nu ne facem iar de ras..pt.corectitudine

Alte discuții în legătură

Conflict de munca si de interese petrica47 petrica47 Am lucrat in Germania cu gewerbe la ingrijire batrani,aproape 3 ani.In acesta perioada,mi-am platit fata de finantele germane tot ce a fost necesar.Acum,ma pot ... (vezi toată discuția)
Contract de comision agentie imobiliara Radu88 Radu88 Buna ziua, Acum aproximativ 2 ani am cumparat un apartament. Prima data mi-a prezentat apartamentul o firma cu care am semnat un contract de comision, am ... (vezi toată discuția)
Credeti ca romania si poporul roman va ajunge sa fie considerat la adevarata valoare ContSters95267 ContSters95267 locuiesc intr-un oras desul de mare in italia,am un serviciu stabil si incerc sa-mi intemeiez o familie,dar ma lovesc tot timpul de un zid si acela de a fi ... (vezi toată discuția)