avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Prelucrarea datelor cu caracter personal
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Detin un magazin online. In ce caz este necesar sa fiu inregistrat in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal ? Utilizez o platforma Shopmania care are o rubrica predefinita "Confidentialitate" in care scrie:


Prin completarea formularului de inregistrare de pe www.numesite.ro , utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii www.numesite.ro in urmatoarele scopuri:

Stabilirea contactului cu clientii;
Prelucrarea comenzilor;
Participarea la concursuri, promotii;
Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea www.numesite.ro si a tertilor cu care www.numesite.ro are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.numesite.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar www.numesite.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.


Este necesar in acest caz sa fiu inregistrat ca operator de date cu caracter personal?

Alte discuții în legătură

Informatii obligatorii pe site in cazul unui magazin online me4u me4u Buna ziua, Detin un magazin online de role si as dori sa stiu ce date anume este obligatoriu sa mentionezi pe site conform legii. Ma refer la datele firmei, ... (vezi toată discuția)
Cnp si ci cerute obligatoriu pe o platforma de vanzari online.este legal? windy windy Conform carei legi detinatorul unei platforme online gen mall ,are dreptul sa ceara pentru crearea unui cont pe platforma respectiva,CNP si Ci. Este ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal lenareg lenareg Pentru transmiterea REVISALULUI este necesara inregistrarea la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor? (vezi toată discuția)