avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Recuperare insolventa - plata cash factura, fara ...
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Recuperare insolventa - plata cash factura, fara chitanta

Buna seara! Pot dovedi plata unor obiecte cu o factura pe care scrie plata cash, dar fara chitanta?Firma de la care am achizitionat produse a intrat in insolventa si cei care recupereaza banii,o alta firma sustine ca le-as datora o suma de bani pe care am achitat-o, am factura, scrie plata cash, dar chitanta nu am.Ce pot face in situatia asta?Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Fost angajat la o firma in insolventa VoineaM VoineaM Buna ziua, Am si eu o situatie neplacuta cu fostul angajator. In momentul in care ne-am dat demisia (eu si colegele mele) angajatorul era dator la noi cu ... (vezi toată discuția)
Plata prin op pentru o factura emisa pe srl hillfingerr hillfingerr Buna ziua, Am si eu urmatoarea situatie: 1. Am emis o factura de avans catre un SRL pentru suma de 3100 lei din care mi s-a achitat cash 1300 lei si am ... (vezi toată discuția)
Actiune impotriva unui debitor ANAFNAFA ANAFNAFA Detin un magazin de cartier si pentru a ajuta familii nevoiase accept plata unor cumparaturi la salariu (doua saptamani-o luna) dar unii clienti refuza sa ... (vezi toată discuția)