intr un dosar penal sunt acuzat de inselaciune si fals...dar nu eu am falsificat (contractul de munca) ci eu am dat datele unei persoane intr un birou de completat acte si dansul a facut o....deci el a falsificat,iar cand am primit contractul falsificat l am dat unei persoane care cu ajutorul actului a inselat 3 persoane..(uz de fals)
pot sa scap cumva? (faptul ca am ajutat pe inculpat am recunoscut si sunt implicat ca complice in dosar DAR sunt acuzat si cu fals)
da,cam asa...in cele din urma eu nu am semnat nimic nu am falsificat nimic....numai am cerut angajatul biroului sa completeze,el n a stiut ca este falsificare
Păi acele acte se completează doar pe baza a ceea ce declară o persoană, nu se solicită nişte înscrisuri doveditoare? Ce fel de birou era, la locul de muncă, sau...dacă este vorba despre declaraţii pe propria răspundere, nu este angrenată răspunderea celui care are în atribuţii întocmirea actelor ci a celui care declară fals.Sau ştia şi cel care a completat actele că face un act fals? Că în acest caz este participant la infracţiuhe.
era un birou de intocmiri acte..angajata era o cunostinta a mea si nu aa intrebat de ce trenuie sa faca,ce trebuia sa faca..am platit bine si gata....
nu era declaratie pe propria raspundere...am scanat un contract de munca (germana) si am schimbat numele angajatului
Inselaciune si fals
oltul
am un proces unde infractiunea principala este inselaciunea,dar sunt acuzat si de fals in inscrisuri sub semnatura privata, ceea ce am recunoscut (am oferit ... (vezi toată discuția)