avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am vandut o masina pe Bulgaria. Ce sa fac mai departe?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am vandut o masina pe Bulgaria. Ce sa fac mai departe?

Buna ziua tuturor, acum o saptamana am vandut o masina inmatriculata de mine pe Bulgaria, mai exact am fost cu o cunostinta ce are firma in Bulgaria si am inmatriculat-o pe firma lui acum un an. Am primit procura si contract de vanzare-cumparare, impreuna cu toate actele masinii.

Cand am vandut masina, i-am inmanat cumparatorului toate actele masinii, inclusiv procura mea si am facut contract de vanzare-cumparare. Intrebarea mea este: Ar mai trebui sa fac ceva pentru a nu ma trezi cu surprize din partea cumparatorului? Ma tem sa nu se intample ceva Doamne-fereste cu masina si la un eventual accident sa fiu cautat de politie. Eu ma gandeam la o declaratie pe propria raspundere la notar sau politie, daca se poate.

Va multumesc tututor
Ultima modificare: Duminică, 20 Octombrie 2013
Laur07, utilizator

Alte discuții în legătură

Repunere in drepturi de proprietar a unui autovehicol vandut si neinmatriculat de cumparator . motorcod motorcod In 2012 am vandut unui cetatean roman un autovehicol proprietate personala in cartea de identitate ,dar inmatriculat in bulgaria. Actele au fost Contract ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto alpyne alpyne m-am gandit sa pun aceasta intrebare gandindu-ma ca e mai sigur sa fiu 100%sigur decat sa fac o greseala.subiectul.vreau sa cumpar un auto inmatriculat in ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto George1990 George1990 Buna ziua, as avea anumite nelamuriri in ceea ce priveste inmatricularea unei masini: Am cumparat o masina adusa din Anglia (contract de vanzare cumparare pe ... (vezi toată discuția)