avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Salvati-mi copilul de drogati si prostitutie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Salvati-mi copilul de drogati si prostitutie

buna ziua
sunt un tanar de 23 de ani si am avut o relatie rezultand un copil neam cunoscut in italia in iarna anului 2010 ea facand prostituie in italai am stat cateva zile si am plecat in romania dupa 4 luni a ramas gravida.
a nascut copilu si dupa 6 luni am plecat din nou in italia
ia a inceput sa se prostitueze din nou am incercat sa o opresc sa mergem sa muncim ca oameni.
ia sa enervat si neam cretat ia ma facut sa plec in tara zicandumi ca isi schimba viata in bine dupa o saptamana mam intors inapoi si am aflat ca ia traieste acuma cu un prieten de al meu care erea tot timpu drogat .
ei lasa copilu k mama lui care mereu este sub influenta alcoolului si ia se prostitueaza si el e mereu drogat cum pot sami salvez copilu din mana lor
va multumesc mult

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei alimentare si programul de vizitarte al minorului catalin380 catalin380 Am si eu o problema in urma cu 5 ani am avut o relatie cu a fata aceeasta ramanand insarcinata,am rupt relatia cu ea deoarece am aflat k ma insela nestiind k e ... (vezi toată discuția)
Dreptul la succesiune marianacostantino marianacostantino buna ziua as dori o informare mai detaliata am o problema ff grava .sunt din bv si acum muncesc de 9ani in italia.mama a avut 2 copi din 2 casatori fratele si ... (vezi toată discuția)
Se poate rupe un contract vanzare cumparare cu clausa? ana-victoria ana-victoria Buna ziua, parinti mei au divortat in 2004 si totusi mereu si-au vorbit cat de cat, eu am fost plecata in italia 11 ani la una din surori(suntem 3 fete) tatal ... (vezi toată discuția)