avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Taxa la credidam
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Taxa la credidam

am si eu o intrebare legata de taxa la credidam...am o cafenea in deva nu ascult muzica doar tv si la tv doar emisiunii sau stirii deloc muzica trebuie sa platesc taxa???

Alte discuții în legătură

Bună ziua,dețin o cafenea și as dori sa știu dacă pe tv-ul ... O.N.O.T O.N.O.T Bună ziua,dețin o cafenea și as dori sa știu dacă pe tv-ul aflat în locație se difuzează doar programe de la diferite posturi TV,inafara de posturile ... (vezi toată discuția)
Tv sala de asteptare/muzica ambientala/upfr big_savu big_savu Buna ziua, astazi a trecut pe la cabinetul stomatologic al sotiei, un domn de la UPFR (uniunea producatorilor de fonograme din romania) pretinzand ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Radio in cafenea ContSters155784 ContSters155784 Buna ziua! As dori sa stiu in cazul in care doresc ca muzica de ambianta din cafenea sa fie data de un calculator conectat la internet si sa fie de la un ... (vezi toată discuția)