avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Aplicare lege 72/2013
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Aplicare lege 72/2013

Dupa intrarea in vigoare a acestei legi, furnizorul de produse sau servicii este obligat sa factureze dobanda si penalitatile pentru intarziere, deoarece ANAF va considera ca acestea sunt sume impozabile si va calcula impozitele aferente pentru fiecare zi de intarziere. Impozitele vor fi platite de furnizorul de produse si servicii pentru penalitatile pe care va fi obligat sa le factureze catre beneficiar.

ma intereseaza este sau nu obligat ???????

Alte discuții în legătură

Penalitati contractuale LUBCOM LUBCOM Stimati colegi, Am in acest moment un proces cu un beneficiar care conform contractului pentru neplata la timp a facturilor erea obligat sa-mi plateasca ... (vezi toată discuția)
Penalitati cass radu1838 radu1838 Buna ziua. Sunt fost PFA si am primit recent o notificare de la CASS pentru achitarea obligatiilor restante 2005-2009. As dori sa stiu la cat se ridica ... (vezi toată discuția)
Anulare facturi control ioana_adry ioana_adry Cum este corect?....Am avut control in urma caruia mi s-au anulat cateva facturi de furnizori (achizitie marfa ) din anii precedenti (2005,2006,2007) in val ... (vezi toată discuția)