avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Aplicare cota TVA
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Aplicare cota TVA

Trebuie sa inchei:sorry: un contract care presteaza servicii de instruire si servicii de dezvoltare soft , firma este din Ungaria. La documentele de calificare a invocat ca este neplatitor de TVA in baza Regulamentului ungar privind TVA CXXVII din 2007.El este inregistrat cu cod TVA in Ungaria.Va rog sa ma ajutati sa-mi spuneti daca eu ca si autoritatea publica inchei contractul cu TVA sau Nu. Va rog sa-mi transmiteti baza legala. Am studiat Directiva europeana privind TVA dar nu am regasit acest aspect. Va rog mult sa ma ajutati , multumesc.

Alte discuții în legătură

Tva servicii natalia2010 natalia2010 Buna ziua. Ma confrunt co o situatie in legatura cu TVA-ul serviciilor si va rog sa ma ajutati. Intrebarea1. O societate din Romania (platitor de TVA) ... (vezi toată discuția)
Fisa instruire colectiva, prestari servicii catre persoana fizica 10188 10188 Buna ziua, In cazul unei firme care presteaza servicii la sediul unei persoane fizice, mai este necesara instruirea colectiva, respectiv intocmirea ... (vezi toată discuția)
Contractul comercial - curs de perfectionare cristina.eag.ro cristina.eag.ro [b]Expert Audit Group [/b]este o companie de training si consultantă (in domeniul financiar, contabil şi legislativ), prezenta pe piata din 1995, furnizor ... (vezi toată discuția)