Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Contract avocat

Buna ziua. Am nevoie sa angajez un avocat pentru rezolvarea in instante a unei probleme de succesiune. Cum se numeste documentul pe care trebuie sa-l semnez impreuna cu avocatul meu, in care se mentioneaza onorariul acestuia? Multumesc
Contract de asistenta juridica; exista un formular tipizat, aprobat de barou.
Cititi bine ca... contractul ala tipizat si adaugati la el, pe verso ori pe alta foaie orice conditie diferita pe care o conveniti cu avocatul dv.
Detaliati onorariul pe etape, detaliati mandatul in mod clar, care sunt atributiile dv., ale avocatului, termene...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de reprezentare avocat cbutan cbutan Buna ziua, Doresc sa inchei un contract de reprezentare in proces cu un avocat . Am vizualizat un model de contract si nu am inteles ce inseamna alin 1. Eu ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc /baroul/ daca am platit onorariul avocatului? muscalugigi muscalugigi va rog sa-mi spuneti de ce av pe care l-am angajat spune ca trebuie sa platesc baroul daca eu am platit onorariul d-lui 2000ron? (vezi toată discuția)
Tipizat pentru împuterniciri avocațiale neconform Samulea Samulea Buna ziua! Am o intrebare care face referire direct la avocati de aceea sunt curios de ce raspunsuri voi primi. In statutul profesiei de avocat se face ... (vezi toată discuția)