avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatii de proprietari - plata hidroizolatie balcon
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatii de proprietari - plata hidroizolatie balcon

s-a facut hidoizolatie pe bloc dar nu si balcoanele ,propietarului de la etaj 4.mentionez ca toti propietari au platit cota parte . trebuia facute si bolcoanele sa plateasca toata lumea sau doar propietarul balconului?va multumesc!
Daca balconul de la etajul 4 are acoperis din constructia initiala, atunci trebuia sa se faca si sa se plateasca hidroizolatia de catre toti proprietarii.

Daca tavanul balconului a fost contruit ulterior de catre proprietarul in cauza, atunci hidroizolatia acestuia trebuie platita numai de catre proprietarul in cauza.
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatii balcon si terase buzaianuargi buzaianuargi buna ziua,un conflict inre doi propietari pune in dificultate administratoru asociatiei de prop. si nu poate lua a decizie corecta. E vorba de 2 prop. unul de ... (vezi toată discuția)
Somatie asociatia de proprietari Stanca81 Stanca81 Buna ziua,   Ma confrunt cu o situatie neobisnuita: in 2008 am achizitionat o locuinta la ultimul etaj al unui bloc din Bucuresti. Balconul locuintei era ... (vezi toată discuția)
Hidroizolatie terasa balcon saab saab Locuiesc la etajul 9 intr-un bloc de 10 etaje. De multa vreme in balconul meu la fiecare ploaie exista infiltratii. In timp au afectat structura de rezistenta ... (vezi toată discuția)