avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Restantele & apa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Restantele & apa

Din cauza restantierilor, vor sa opreasca apa si sa puna canal in curtea blocului , si asa sufera si cel care are plata la zi.
comitetul a hotarit sa ne separam cu apa rece daca sunt de acord 80% din propietari ,si apometrele sa fie scose pe casa scarii, si cei care au restante pina nu platesc nu-i racordeaza la apa , e legal ?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 17:43, 27 Octombrie 2013
Ce are restantierul cu canalul in curtea blocului?
Cine suporta c/v canal ?
De unde s-a hotarat sa va separati cu apa rece ?
Cine suporta c/v schimbare apometre din interior baie/bucatarie pe casa scarii ?
Cine asigura siguranta si securitatea apometrelor pe casa scarii?
Daca asociatia de proprietari are interesul stoparii consumului de catre restantieri,poate dispune sigilarea apometrelor acestora,asigurand utilitatile la proprietarii fara restante
costul il suporta propietarii ,casa le sigilam apa la cei restantierii cum o putem face?
@BuzaianuArgi112.,
Este normal daca asociatia are restante catre furnizorul de apa, acesta sa opreasca apa pentru intreaga asociatie, chiar daca printre proprietari sunt si cu si fara restante.
Nu am inteles de ce vrea cineva sa faca un canal in curte, pentru ce...!!?
Daca in asociatie se ia o hotararea cu majoritatea voturilor proprietarilor sa se modifice instalatia de alimentare cu apa, hotararea este legala. Instalarea coloanelor de apa si a apometrelor in hol, inainte de intrarea in apartament este o solutie buna pentru controlul consumului fara a deranja proprietarul.
Si sigur ca este usor sa fie debransat fiecare restantier individual fara a fi afectati cei care sunt cu plata la zi.
Cu apometele in casa fiecaruia nu se poate opri apa unui restantier, pentru ca proprietarul va deschide greu usa, se va bransa imediat dupa ce pleaca instalatorul din casa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii asociatie din cauza apometrelor baciuionut baciuionut salut! acum 2 ani asociatia de proprietari din bloc a contractat o firma care a venit si ne-a demontat apometrele din apartamente, le-a verificat si apoi le-a ... (vezi toată discuția)
O problema cu apa rece de la apa nova..... IonCristi79 IonCristi79 Buna ziua! Ma numesc Serbu Cristi locuiesc in Bucuresti sectorul 5. De ceva timp exista o problema la mine in bloc legata de apa rece de la Apa Nova. Avem ... (vezi toată discuția)
Separare asociatie catana aurora cristina catana aurora cristina Buna ziua , avem infiintata asociatie de proprietari doar pe casa scarii noastre , debitul care provine de la 5 proprietari este foarte mare , dataorita ... (vezi toată discuția)