avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Dilema
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Dilema

Buna ziua, am o intrebare, este vorba de un teren pt constructii la care impreuna cu alti proprietari am facut o modificare puz care ni s-a aprobat cu conditia de a face si de a dona un teren primariei pentru folosinta drum, acest drum fiind jumatate eu si jumatate vecinul, eu am donat primul partea mea de drum deoarece doream sa fac dezmembrarea terenului, atunci topometrista a facut tot ce este necesar: ridicare topo, avizari de la cadastru, primarie etc, dezmembrarea a fost aprobata, dupa aceea am facut toate demersurile necesare si am depus documentatia pt donarea drumului, acesta a fost hotarat si accepta, deasemenea am primit si raspuns ca se accepta si totul este in regula, eu am inceput sa vand, toate bune si frumoase pana vecinii s-au dus sa doneze si ei, acestia au fost refuzati, unul din cumparatori a inceput demersurile pt a I se da autorizatie de constructie, I s-au dat toate avizele in afara de cel de circulatii, unde I se cere sa mai doneze un metru pt a I se da acest aviz, ce pot face in aceasta situatie, orice ajutor este binevenit, ce pot face eu acum dupa ce am vandut si li se cere acestora inca un metru, cu cei de la avize ce ar trebui sa fac?
multumesc!

Alte discuții în legătură

Teren intabulat, cerinta primarie donatie teren conform puz dd_pal dd_pal Buna seara, Pentru intabularea in cadastru este nevoie de PV vecinatate, Primaria, ce este la granita propietatii prin drum, nu semneaza acest PV decat cu ... (vezi toată discuția)
Hotarare consiliu local pentru aprobare puz cosmincotinghiu cosmincotinghiu Buna,va rog sa-mi raspundeti la o intrebare legata de o problema pe care o am cu un vecin.Sunt proprietarul unei parcelele de teren pe care am construit o ... (vezi toată discuția)
Ce fac cu un puz cu parcele mici?! ContSters469985 ContSters469985 Buna ziua, in 2010 s-a emis prin hotarare de primarie un PUZ pentru 21 400 m2 de teren din care eu am cumparat in 2016 o suprafaa de 520 m ; mai apoi 9480; ... (vezi toată discuția)