avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 COD CAEN 4799
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

COD CAEN 4799

Buna seara. Daca am ca obiect de activitate secundar "Comert cu amanuntul in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor" - cod caen 4799, pot comercializa bere? Mentionez ca obiectul de activitate principal consta in "Alte activitati recreative si distractive" - cod caen 9329, respectiv o sala de jocuri.
Cel mai recent răspuns: Div@ , utilizator 14:24, 3 Ianuarie 2024
Nu puteti sa vindeti in locatia detinuta (sala de jocuri mecanice) pentru ca aceasta grupa include activitati de comert cu amanuntul desfasurat prin: case de comert, internet, din usa in usa, masini automate de vanzare.
4799-Comerţ cu amănuntul efectuat în afara magazinelor, standurilor, chioşcurilor şi pieţelor
Această clasă include:
-comerţul cu amănuntul al oricărui tip de produs, în orice mod care nu este inclus în clasele precedente:
-prin vânzări directe sau prin intermediul comis-voiajorilor
-prin intermediul automatelor de vândut produse etc.
-comerţul direct cu combustibil (ulei pentru încălzit, lemne de foc etc.), livrate la domiciliul clienţilor
-activităţi de licitaţii desfăşurate în afara caselor de licitaţii (cu amănuntul)
-comerţul cu amănuntul prin comisionari (în afara magazinelor)


Comercializarea bauturilor se face potrivit cod caen 4781-Comerţ cu amănuntul al produselor alimentare, băuturilor şi produselor din tutun efectuat prin standuri, chioşcuri şi pieţe; in consecinta, nu puteti comercializa bauturi potrivit cod caen 4799
de la Registrul Comertului mi s-a spus ca, potrivit codului caen 4781, se pot comerciliza, dar nu se pot consuma in incinta. Ce cod CAEN ar trebui sa autorizez?
Am incercat 4711 - Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun, dar la fel, mi s-a spus ca produsele vandute nu se consuma in incinta.
5630 Baruri si alte activitati de servire a bauturilor
Detalii pentru activitatile de la acest cod caen gasiti la adresa www.avocatnet.ro/content/con...

Alte discuții în legătură

Vanzare apa si cafea - caen Ral_uca Ral_uca Buna ziua, In cadrul unui club de dans pentru copii, vreau sa pot sa vand si apa si cafea. Ce cod CAEN trebuie sa aloc pentru asta? Daca pun automat care ... (vezi toată discuția)
Coduri caen comert stradal emilpan emilpan Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu niste coduri caen pentru comertul stradal cu artizanat (magneti, brelocuri, etc.) Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Comercializare lemne foc Paul235 Paul235 Buna seara se poate face comercializare cu lemne de foc pe cod caen 4711 doar vanzare fara exploatare forestiera (vezi toată discuția)