avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Problema cu un IFN
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Problema cu un IFN

Sotia a luat un imprumut de 2500 Ron de la ei si i-a spus consilierului ca il ia pentru putin timp. La prim a rata dupa o saptamana i-am spus ca vrem sa inapoiem imprumutul, la care respectivul a spus ca e mai bine sa mai asteptam o saptamana. Saptamana urmatoare i-am inapoiat banii plus rata. El nu ne-a comunicat ca trebuie sa decupam din contract un paragraf si sa-l trimitem lor nici la semnarea contractului nici dupa ce am achitat suma. Ieri o suan pe sotie sa-i spuna ca trebuie sa le dam 580 RON pt. a lichida creditul. Au justificat ca nu am trimis acel paragraf. Din cate stiu un consilier credit trebuie sa spuna clientului toate aspectele contractului. Cunoscandu-l pe individ nu am citit contractul. Ce se poate face impotriva acestora?
Cu stima
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 09:59, 30 Octombrie 2013
Formulati o sesizare la Protectia consumatorului, pentru ca acestia sa analizeze in amanunt, clauzele contractului si ce se intampla cand reprezentantul lor omite, cu buna stinta, sa prezinte anumite aspecte dezavantajoase pentru client, din acel contract. Cat priveste plata acelei sume de 580 lei trebuie lamurit daca, datorita faptului ca dvs. nu ati trimis decupat acel paragraf din contract, s-ar fi putut crea UN PREJUDICIU REAL in patrimoniul celui care v-a imprumutat banii.Greu de crezut .......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Girant intr-un contract de imprumut la c.a.r. razarvescan razarvescan Buna ziua. Va rog, daca se poate, sa ma ajutati intr-o problema. Acum trei luni am girat un coleg de servici pentru un credit la C.A.R.-ul companiei la care ... (vezi toată discuția)
Credit la banca in franci elvetieni romulusc romulusc sunt in imposibilitate de plata din cauza diferentei intre cursul curent si cel din momentul contractarii imprumutului. Ce este de facut? (vezi toată discuția)
Banca mi-a retras ilegal din cardul de salariu aproape tot salariul toma ciprian toma ciprian BCR mi-a retras ilegal din cardul de salariu aproape tot salariul Ma numesc Toma Ciprian . Am un card un card de debit pe care imi primesc drepturile ... (vezi toată discuția)