avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa postului casier incasator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa postului casier incasator

Buna seara,
Sunt angajata la o societate comerciala in functia de de casier-incasator si as vrea sa va intreb daca este legal ca fisa mea de post sa fie identica cu cea a unui coleg angajat pe functia de agent comercial.
Mentionez ca pe functia de casier incasator mai sunt angajate alte 7 persoane ale caror fise de post sunt identice intre ele nu si cu a mea.
Multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:31, 29 Aprilie 2009
Este legal, cu mentiunea ca veti avea si veti raspunde doar pentru acele atributii inscrise pe fisa postului.
Re: fisa postului casier incasator
Chiar daca salariul de incadrare este diferit
Veti raspunde si veti indeplini artibutiile specificate in fisa postului semnata de dvs. aceasta trebuie sa aiba inscrisa functia din CIM. Daca difera functiile : CIM - fise post , este bine sa incercati sa vedeti unde este eroarea.Cuntumul salariului nu conteaza , nu este un salariu standard pentru atributiile scrise intr-o fise a postului.
Multumesc frumos.
Lucrez la o firma de Broker Asigurari in functia de Contabil si nu am semnat fisa postului, de fapt nu exista. Acest aspect e corect din punct de vedere legal?
multumesc,

Alte discuții în legătură

Sanctiuni disciplinare MihaDrag MihaDrag este legal sa primesti sanctiuni atunci cand nu sti sa rezolvi o dispozitie si termenul dat a expirat ? anul trecut am primit o dispozitie de la edilul nostru ... (vezi toată discuția)
Proces civil pentru recuperarea unui fals prejudiciu sermi sermi Buna ziua, Am lucrat 5 ani la o societate comerciala unde aveam contract de munca si conventie civila de prestari servicii. CIM-ul era pe 8 ore cu salariul ... (vezi toată discuția)