avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pentru a fi asociat intr-o firma in baza legii 31/1990 ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pentru a fi asociat intr-o firma in baza legii 31/1990 al.2 intra si persoanele cu trafic de influenta?

"(2) Nu pot fi fondatori persoanele care, potrivit legii, sunt incapabile ori care au fost condamnate pentru gestiune frauduloasa, abuz de incredere, fals, uz de fals, inselaciune, delapidare, marturie mincinoasa, dare sau luare de mita, pentru infractiunile prevazute de Legea nr. 656/2002 pentru prevenirea si sanctionarea spalarii banilor, precum si pentru instituirea unor masuri de prevenire si combatere a finantarii actelor de terorism, cu modificarile si completarile ulterioare, pentru infractiunile prevazute de art. 143-145 din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei sau pentru cele prevazute de prezenta lege, cu modificarile si completarile ulterioare."
Intrebare pentru a fi asociat intr-o firma in baza legii 31/1990 al.2 intra si persoanele cu trafic de influenta?

Alte discuții în legătură

Buna seara emma08 emma08 daca doresc sa preiau o soc . comerciala prin onrc , si cazierul meu fiscal nu e \"curat\" , ma incadrez in prevederea din legea 31 care spune ca membrii ... (vezi toată discuția)
Asociat unic cu cazier judiciar creatza_70 creatza_70 Este legal ca asociatul unic al unei SRL sa aiba condamnare cu suspendare? Multumesc. (vezi toată discuția)
Condamnat pentru fals; pot infiinta o societate comerciala? eumarica eumarica In urma cu 6 ani am fost condamnat cu suspendare la un an si 3 luni pentru fals si uz de fals, de atunci a trecut perioada de proba, am facut si demersurile de ... (vezi toată discuția)