Alin Paidiu 
	    	Avocat

Alin Paidiu 
	    	Avocat	    

AncaAnca17 
	    	Utilizator

AncaAnca17 
	    	Utilizator	    

justice86 
	    	Utilizator

justice86 
	    	Utilizator	    

AncaAnca17 
	    	Utilizator

AncaAnca17 
	    	Utilizator	    

Alin Paidiu 
	    	Avocat

Alin Paidiu 
	    	Avocat	    

iuliacrissy	                   

Va rog sa ma ajutati!Tatal meu a decedat in 2009 si de atunci o tot suna pe mama de la o frima de recuperari cum ca tata ar fi avut ceva card de credit si nu a ... (vezi toată discuția)
	                    iuliacrissy	                   

Va rog sa ma ajutati!Tatal meu a decedat in 2009 si de atunci o tot suna pe mama de la o frima de recuperari cum ca tata ar fi avut ceva card de credit si nu a ... (vezi toată discuția)

katiakatia	                   

Tatal meu care a decedat, avea 2 credite la banci. Cel de la BRD avea asigurare de viata, celalalt... nu stiu. Cei de la BRD au sunat sa duc un dosar la ... (vezi toată discuția)
	                    katiakatia	                   

Tatal meu care a decedat, avea 2 credite la banci. Cel de la BRD avea asigurare de viata, celalalt... nu stiu. Cei de la BRD au sunat sa duc un dosar la ... (vezi toată discuția)

iozefinab	                   

As dori sa stiu, daca exista posibilitatea rezilierii unui contract de credit (leasing produse de uz casnic), al carui titular a decedat, dar pentru care la ... (vezi toată discuția)
	                    iozefinab	                   

As dori sa stiu, daca exista posibilitatea rezilierii unui contract de credit (leasing produse de uz casnic), al carui titular a decedat, dar pentru care la ... (vezi toată discuția)