avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Custodie masina furata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Custodie masina furata

Buna ziua am si eu o intrebare ,am cumparat o masina furata lucru pe care nu l-am stiut decat cand am ajuns la rar ,masina a fost cumparata cu acte originale iar contractul de vanzare s-a efectuat la firma specializata ,masina mi-a fost retinuta de politie ,am depus cerere de custodie.intrebarea mea este;
1.cine trebuie sa accepte acea cerere
2.in cat timp ar trebui sa primesc raspunsul
3.exista sanse sa nu mi se acorde custodia cu toate ca eu am cumparat masina cu acte in regula,

Alte discuții în legătură

Retinere dosar inmatriculare auto Florin2191 Florin2191 Buna seara , am cumparat o masina de la o firma din bucuresti care la randul lor au cumparat-o printr-o licitatie din germania,tin sa precizez ca masina cand ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina furata ! liv.savu liv.savu Buna seara ! Ma confrunt cu o problema foarte delicata si am nevoie de niste sfaturi de la persoane specializate . Am cumparat o masina , care in urma ... (vezi toată discuția)
Cine raspunde pentru inmatricularea unei masini furate? dsy dsy Buna ziua! In vara anului 2006 am cumparat o caravana, marca Fiat, inmatriculata , de la un domn din Pitesti. Masina era inmatriculata in judetul Arges. Dupa ... (vezi toată discuția)