ContSters64839 
	    	Utilizator

ContSters64839 
	    	Utilizator	    

alexander.dominic 
	    	Utilizator

alexander.dominic 
	    	Utilizator	    

LORELA UNGURIANU 
	    	Avocat

LORELA UNGURIANU 
	    	Avocat	    

alexander.dominic 
	    	Utilizator

alexander.dominic 
	    	Utilizator	    

iordantonio	                   

Administratia cimitirului imi cere sa reinoiesc un act de concesiune vechi din 1985 in care sunt trecut [u]eu[/u], cu 1/8 din locul de veci,[u] trei unchi[/u] ... (vezi toată discuția)
	                    iordantonio	                   

Administratia cimitirului imi cere sa reinoiesc un act de concesiune vechi din 1985 in care sunt trecut [u]eu[/u], cu 1/8 din locul de veci,[u] trei unchi[/u] ... (vezi toată discuția)

clony	                   

Ma confrunt cu o problema spinoasa careia nu stiu cum sa-i dau de capat. Bunica mea si strabunicii mei sunt inmormantati in acelasi loc de veci, aflat in ... (vezi toată discuția)
	                    clony	                   

Ma confrunt cu o problema spinoasa careia nu stiu cum sa-i dau de capat. Bunica mea si strabunicii mei sunt inmormantati in acelasi loc de veci, aflat in ... (vezi toată discuția)

Dyana77	                   

Va rog sa ma ajutati in problema care o am.Bunica mea,are doua locuri la un cimitir in oras,locuri pe care le`a platit timp de 20 de ani(lasate,de bunica ... (vezi toată discuția)
	                    Dyana77	                   

Va rog sa ma ajutati in problema care o am.Bunica mea,are doua locuri la un cimitir in oras,locuri pe care le`a platit timp de 20 de ani(lasate,de bunica ... (vezi toată discuția)