avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Notificare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Notificare executare silita

Buna ziua, vineri 08.11.2013, am primit o notificare de executare silita de la una din firmele de recuperari creante, pentru un card de credit facut la o banca in 2008, card de credit de genul 3xsalariul obtinut doar cu o adeverinta de la fostul loc de munca. In notificare am primit si un numar de la Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare (2013-00028975851204-SCI). Ce ar trebui sa fac, sa ii sun asa cum zic ei in notificare, .... sa merg si sa achit o parte din datorie? ... nu stiu ce sa fac...
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 18:15, 31 Ianuarie 2014
este foarte posibil ca datoria Dvs sa fie prescrisa (fiind din 2008). verificati toate datele si daca este asa puteti sta linistit nu au cum sa va oblige. Aveti in vedere ca o plata facuta de catre Dvs (oricat de mica ar fi suma) reprezinta recunoasterea expresa a datoriei si duce la inceperea unui nou termen de prescriptie de 3 ani. cel mai bine este sa le cereti un desfasurator al creditului pt a vedea cand este facuta ultima plata dar aveti grija sa nu oferiti nici o intelegere, solicitare sau confirmare in scris in acest sens.
Buna ziua din nou, astazi iar m-a sunat un individ de la firma de recuperare creante, creditul din ce stiu eu a fost reziliat de catre banca in august 2009, iar cei de la recuperari creante au contractat creanta in iulie 2013, individ care repeta obsesiv cand imi achit datoria ca daca nu da drumul dosarului la executorul judecatoresc. Nu stiu ce sa fac ... ma poate executa silit sau sa imi puna poprire pe venituri?
:-/
Plata facuta dupa ce a trecutr termenul de prescriptie, nu aduce dupa sine un nou termen :). Cereti contractul, grafic, extrase, cesiune si verificati. Daca de la declararea scadenta a creditului pana in prezent au trecut 3 ani, dati-le pace.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie -card credit amol amol buna ziua.am primit o somatie de plata de la o firma de recuperari creante privind un debit la o banca (un card expirat )9mentionez ca in urma unei cereri ... (vezi toată discuția)
Buna seara. va cer sfatul in legatura cu o prescriptie datorie. ... Matei.robert Matei.robert Buna seara. Va cer sfatul in legatura cu o prescriptie datorie. Datele sunt in felul urmator. In 2007 am facut un descoperit de card. Am platit la vremea ... (vezi toată discuția)
Notificare firma recuperare ContSters215676 ContSters215676 Buna seara. Va rog sa-mi spuneti ce este de facut in cazul prezentat mai jos. Un credit de nevoi personale luat in august 2008 si scadent in 2016 cf ... (vezi toată discuția)