avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa auto

buna seara!daca am platit taxa de poluare ptr a inscrie masina,o mai pot recupera cumva?si daca da,cum?va multumesc
Am primit motivarea acasa mai repede decat ma asteptam. Nu mi-au acordat dobanda fiscala legala deoarece nu am cerut asta si in cererea adresata catre administratia financiara. Exista vreo posibilitate in cazul in care as depune acum o cerere la finante (stiind ca termenul e de 45 zile) sa pot sa o mai adaug la dosar? Sau daca cumva exista alta posibilitate?

Multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare 2011 m78 m78 buna sunt interesat sa-mi aduc o masina din germaia si cum taxa de poluare 2011 a crescut f mult , as dori sa stiu ce sanse am sa castig un eventual ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare 2010 pentru masinile in leasing Consumatorul Consumatorul Buna ziua, De curand am achizitionat un autoturism in leasing (martie 2010). Zilele acestea am primit de la firma de leasing factura pentru taxa de ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto masina noua renault renault Buna ziua. In luna mai am inmatriculat o masina noua, cumparata din Romania, platind taxa de poluare. Inteleg ca taxa ar putea fi recuperata de la stat. Ma ... (vezi toată discuția)