AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

atilakrizsan 
	    	Utilizator

atilakrizsan 
	    	Utilizator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

ContSters194995 
	    	Utilizator

ContSters194995 
	    	Utilizator	    

atilakrizsan 
	    	Utilizator

atilakrizsan 
	    	Utilizator	    

neagoeloredana	                   

Buna ziua.Socrul meu a contractat un credit de nevoi personale cu buletinul in anul 2012 la care a avut o asigurare de viata.Ulterior a facut o refinantare iar ... (vezi toată discuția)
	                    neagoeloredana	                   

Buna ziua.Socrul meu a contractat un credit de nevoi personale cu buletinul in anul 2012 la care a avut o asigurare de viata.Ulterior a facut o refinantare iar ... (vezi toată discuția)

terezbarbu	                   

Buna ziua, sunt si eu un caz dintre cei multi care nu au fost si nu vor fi despagubiti niciodata de firmele de asigurari ! Socrul acum doi ani  cand avea ... (vezi toată discuția)
	                    terezbarbu	                   

Buna ziua, sunt si eu un caz dintre cei multi care nu au fost si nu vor fi despagubiti niciodata de firmele de asigurari ! Socrul acum doi ani  cand avea ... (vezi toată discuția)

adelinad2003	                   

Socrul meu a contactat un imprumut de la BRD in anul 2011 si a incheiat o polita de asigurare. Din pacate  anul acesta in iunie a decedat, am depus dosarul ... (vezi toată discuția)
	                    adelinad2003	                   

Socrul meu a contactat un imprumut de la BRD in anul 2011 si a incheiat o polita de asigurare. Din pacate  anul acesta in iunie a decedat, am depus dosarul ... (vezi toată discuția)