Buna ziua,
La fondul cauzei s-a dat hotararea pe nume incomplet al debitoarei(lipseste un prenume), la recurs decizia este pe numele complet al debitoarei
Sunt acuzata de debitoare ca am abuzat de hotararea pe care o aveam la fond si m-am indreptat impotriva altei persoane desi pe titlu executoriu care are numele incomplet scrie definitiv si irevocabil prin respingerea recursului si apare scris nr-ul de decizie (care contine numele complet al debitoarei)
Debitoarea e plecata din tara, si-a vandut apartamentul iar in adresa de infiintare a popririi, proces verbal apare vechea adresa( a apartamentului vandut), nu adresa avocatei ei sau adresa ei din strainatate. Am avut contract de asistare, reprezentare punere in executare cu avocatul care s-a ocupat de proces si care stia ca apartamentul e vandut. Acum sunt acuzata ca am indus in eroare instanta in executare si ca ea a fost grav prejudiciata indicand alt domiciliu desi nu eu ci avocatul s-a ocupat de gasit executor, inmanat acte, deschidere proces de validare poprire. Banii i-am primit de la societatea de asigurare dar ea considera ca a fost “grav prejudiciata” Va rog spuneti-mi daca raspund pentru faptele avocatului meu(adresa veche pe acte executare) si daca poate fi considerat abuz numele incomplet pe titlu executoriu dar complet in recurs ? Urmeaza sa solicite daune ( dupa ce debitoarea mi-a distrus sanatatea)
Fortarea procedurii
ion minca
Sint in process cu o firma si cu administratorul ei, ca persoana fizica, in faza de recurs. Aceasta, in mod abuziv, forteaza procedura de citare folosind mai ... (vezi toată discuția)