avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantia produselor
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantia produselor

Buna ziua,

Doresc sa aflu daca relatia « vanzator, producator industrial=persoana juridica – cumparator=persoana juridica » derulata in cadrul unui contract sau doar al unei simple comenzi, se supune Legii 449/2003 si OG 21/1992 in ceea ce priveste garantia produselor livrate si termenul acesteia. Poate fi mentionat unul din cele doua acte normative enumerate intr-un certificat de garantie emis de producator? Sau aceasta relatie intra sub incidenta altor reglementari privind garantia? Mentionez ca produsele in cauza sunt din categoria confectiilor metalice.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Produ de unica folosinta ContSters61319 ContSters61319 Pentru un produs de unica folosinta a carui utilizare nu depaseste 4 zile se acorda certificat de garantie? Precizez ca am o declaratie de conformitate CE ... (vezi toată discuția)
Protectia consumatorului ContSters89491 ContSters89491 imi zice si mie cineva care este termenul de reparatie a bunului aflat in garantie..nu termenul de 2 ani..ci in cat timp sunt obligati sa il repare..de la ... (vezi toată discuția)
Legislatie privind garantia produselor intre societati comerciale cyan cyan un client solicita un termen de garantie de 36 sau chiar 60 de luni de la livrare ptr ca acesta este termenul solicitat de beneficiarul final dar i-am spus ca ... (vezi toată discuția)