avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Repunere pe rol-amanare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Repunere pe rol-amanare

de obicei dupa repunerea pe rol a unui dosar (in vederea discutarii schimbarii incadrarii juridice si pt obtinerea unui cazier actualizat) se poate cere un termen? o amanare pt pregatirea apararii? sau va fi amanat la cererea procurorului pt obtinerea cazierului actualizat?

Alte discuții în legătură

Se poate amana un dosar repus pe rol? oltul oltul de obicei dupa repunerea pe rol a unui dosar (in vederea discutarii schimbarii incadrarii juridice si pt obtinerea unui cazier actualizat) se poate cere un ... (vezi toată discuția)
Amanare pentru angajare avocat... se poate? oltul oltul buna ziua am in proces in care suntem 2 inculpati..suntem deja la al 14-lea termen,de doua ori am ramas in pronuntare dar in fiecare dta a fost repus pe ... (vezi toată discuția)
Dosar repus pe rol oltul oltul In baza art. 344 alin. 1 Cod de procedura penala, repune cauza pe rol..... deci dosarul meu a fost repus pe rol....pot sa mai depun dovezi in dosar? intreb ... (vezi toată discuția)