Madalina Pascu 
	    	Avocat

Madalina Pascu 
	    	Avocat	    

stef56 
	    	Utilizator

stef56 
	    	Utilizator	    

trandafir2 
	    	Moderator

trandafir2 
	    	Moderator	    

trandafir2, moderator
 trandafir2, moderator 	
			 geta6 
	    	Utilizator

geta6 
	    	Utilizator	    

trandafir2 
	    	Moderator

trandafir2 
	    	Moderator	    

nedeleaanca	                   

Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine va rog. Sotul meu are un credit din 2006 si pana acum am platit la zi dar de vreo 2 luni suntem in urma cu plata. ... (vezi toată discuția)
	                    nedeleaanca	                   

Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine va rog. Sotul meu are un credit din 2006 si pana acum am platit la zi dar de vreo 2 luni suntem in urma cu plata. ... (vezi toată discuția)

mamilui	                   

Am un credit la banca si ramanand fara servici nu am mai putut plati ratele. Am fost sunata de la banca si mi sa spus deoarece nu am mai facut nici o plata in ... (vezi toată discuția)
	                    mamilui	                   

Am un credit la banca si ramanand fara servici nu am mai putut plati ratele. Am fost sunata de la banca si mi sa spus deoarece nu am mai facut nici o plata in ... (vezi toată discuția)

AnnaStoica	                   

Buna ziua!Mama mea a luat un credit de nevoi personale in anul 2007  ,in valoare de 28000 lei fara sa garanteze cu vreun bun.Pana in anul 2010 a platit ratele ... (vezi toată discuția)
	                    AnnaStoica	                   

Buna ziua!Mama mea a luat un credit de nevoi personale in anul 2007  ,in valoare de 28000 lei fara sa garanteze cu vreun bun.Pana in anul 2010 a platit ratele ... (vezi toată discuția)