avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Termen de recurs la contestatia PV adjudecare ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Termen de recurs la contestatia PV adjudecare lichidator

Buna ziua,
Care este termenul de recurs pentru o sentinta civila pronuntata de Tribunal ( contestatie la actele intocmite de lichidator), in procedura insolventei, si baza legala.
In sentinta Tribunalului este trecut 15 zile de la comunicare iar Curte de Apel a anulat recursul pe motiv de tardivitate in depunerea motivelor de recurs. Mentionez ca Motivele de recurs au fost depuse inlauntrul celor 15 zile, respectiv in 13 zile.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Curtea de apel- judecatori? sau simpli functionari? Elann Elann Buna ziua. Intr-un proces pentru drept de vizita, am ajuns la recurs la Curtea de Apel. Cererea de recurs a fost depusa in termen de 15 zile (la Curtea de ... (vezi toată discuția)
Care este calea de atac împotriva unei hotãrâri pronunþate într-un litigiu de muncã? rosiorilor rosiorilor Intr-un litigiu de munca privind contestatie la o decizie de concediere care a fost intridusa la tribunal, hotarirea tribunalului este supusa apelului sau ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare rosiorilor rosiorilor Sunt din Braila. La o hotarare a tribunalului Braila privind un litigiu de munca, am formulat recurs la Curtea de Apel Galati. In luna septembrie 2012, ... (vezi toată discuția)